9 Ekim 2011 Pazar

Modern Family

Bu diziyi öyle hangi diziyi izlesek,napsak vs. derken bulmuştum.twitterda ön araştırma yapayım dedim izlenir mi nasıldır acaba diye, bana ya Shewolf ya da Marjo kesinlikle izle diye önermişti twitter aracılığıyla..(heh tamam Marjo'ymuş öneren :))Eşimle ben de izlemeye başladık ve birkaç bölüme kalmadan da bağlandık bu diziye.Şimdiler de yeni bölümü de başlamış..Dizide birbiriyle bağlantılı üç aile anlatılıyor.
     İlk ailemizin reisini "Evli ve Çocuklu" dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle canlandırıyor.Jay kendinden çok daha genç bir eşe sahiptir. Gloria adlı genç eşinin bir de Manny adlı oğlu vardır.Gloria dizide Kolombiya asıllı bir kadını canlandırıyor ve Kolombiya aksnaıyla İngilizce konuşuyor ki ben sık sık eşime onun taklidini yaparken buluyorum kendimi.Gloria çok seksy bir kadın ve dizide Jay'in kızı dahil herkes onu kıskanıyor dönem dönem..Ama benim dizide en sevdiğim karakterlerden biri Gloria..

   İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çiftidir. Claire, Jay Pritchett'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin Haley, Luke ve Alex adın da 3 çocukları vardır. Alex çok zeki bir kız ama erkeklerle arkadaşlık yapma konusunda pek iyi değil.. Haley ise genç kızlığa adımını atmış derslerden nefret eden ama erkek arkadaş konuşarında çok başarılı olan bir kız.Burdaki Phil karakterine de  bayılıyorum sürekli espriler yapıyor falan, çok eğlenceli bir tip bu Phil, aynı zamanda emlak danışmanı kendisi...

   Üçüncü ailemiz ise gay bir çiftten oluşuyor, Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay Pritchett'in öz oğlu. Bu çiftimizin Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.Bu çiftin bebeklerine verdiği öneme hastayım; ah keşke herkes böye duyarlı olsa çocukları konusunda..O kadar çok ilgileniyorlar ki küçük Lilly'le bayılıyorum..

İşte böyle siz de arada hayatınıza renk katacak yeni bir comedi sitcom arıyorsanız, 20şer dk.lık bölümleriyle Modern Family tam size göre olabilir.

3 yorum:

  1. Hehe kesin benim öneren, kendimi fahri modern family izlettirme ve sevdirme partisi başkanı ilan ettim de sürekli twitterda yazıyorum MF izleyin diye :)) Beğenmene çok sevindim, tavsiyem üzerine MF izleyip pişman olana rastlamadım zaten hehehehe :))

    YanıtlaSil
  2. heh tamam sendin demek :)) Teşekkürler valla severek izliyoruzz, yeni sezon da başlamış :)

    YanıtlaSil
  3. Hehe evet, 3. sezon başladı ama bence 2. sezon hatta 2. sezonun 2. yarısı epikti, bazen izlerken durduruyordum ki yeterince gülebileyim :) resmen esprilerle kombo yapıyorlar :) kendi kendimi gaza getirdim, ben de 2. sezonu tekrar izleyeceğim :)

    YanıtlaSil