16 Şubat 2012 Perşembe

Koska Fırında Helva

Balıkçılardan balığın ardından yenen bir numaralı tatlı olan sıcak helvayı hazır olarak koska çıkarmış.Ben helva çok sevmememe rağmen birgün canım çok istedi ve denemeye karar verdim.Paketin içinden kabıyla birlikte çıkıyor ürün. Fırını 150 C ye önceden ısıtıyoruz ve 10 dk pişiriyoruz helvamız hazır. Tadı fena değil gibi yani helva sevenler eminim seveceklerdir..Sıcakken yemek lazım soğuyunca pek güzel olmuyor. Ayrıca bir paket helva oldukça fazla 2 kişiye çok geliyor. helva da biraz yiyince baydığı için :)
Balığın ardından niye helva yiyormuşuz?Balık öldüğünü anlasın diye :)))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder