9 Aralık 2011 Cuma

Yaşasın Cuma

Kpss hazırlığı, ev işi, yemek yapma falan monotonluğunda geçen hayatımın en sevdiğim geceleri cuma geceleri.Bugün sabah kpss denememe girdim öğlen geldim yemek yedim, biraz tv karşısında kestirdim sonra birkaç test çözdüm. Tabi içimden yemek yapmak falan gelmedi, aslında yemek yapmayı .ok severima am şöyle bir düşündüm de yapacak birşey aklıma gelmedi.Bu hafta o kadar çok değişik yemek yaptım ki et,tavuk,sebzeler, balık vs. Şimdi de aşkım işten çıktı eve doğru geliyordur ama onun henüz haberi yok gelince dışarı çıkacağız yemeğe gideceğiz :)) Hiç kızmaz benim sevgilim böyle şeyleree hatta hemen başlar ay orya mı gitsek nereye gitsek, hem dışarda yemek yemeyi çok sever zaten.
Bu arada evlilik çok güzel birşey, eğer doğru insanı bulduğunuza inanıyorsanız bir saniye bile durmayın hemen evleninn.. :))
Güzel bir yemek ardından da güzel bir mekana takılır birşeyler içeriz ya da eve alır evde içeriz :)) Cuma geceleri benim ne ders ne başka şey artık :)) ben kaçtım hemen giyinip süslenip püslenmeliyim :)





2 yorum: