10 Ocak 2013 Perşembe

Shameless

Yeni bir dizi izlemeye başladık eşimle adı shameless. Son zamanlarda izlediğimiz en güzel en sıradışı dizi. Biraz diziden bahsedeyim dizi Frank Gallagher ve çocuklarını anlatan bir absürt komedi ama dram da barındırıyor içinde. Anneleri çocuklarını ve eşini terketmiş ama Frank çok sıradışı bir baba, aldığı malülen emeklilik maaşının tamamını barlarda içip sızarak harcıyor. Evi çekip çevirenler ise çocuklar. Tabi bu Frank asla çocuklarıyla ilgilenmiyor neyse ki 21 yaşındaki ablaları Fiona onlar için çabalayıp duruyor. Dizi gerçekten çok absürt, uyarıyorum asla ve asla Türk aile normlarına tamamen aykırı bir dizi.
Evde baba Frank abla Fiona, erkek çocuklar Ian, Carl ve Lip(Philip), küçük kızkardeş Debbie ve evin siyahi küçük oğlanı Liam var. Bir de Fiona'nın sevgilisi Steve var o da sürprizlerle dolu bir karakter spoiler olmaması açısından bahsetmek istemiyorum fazla.
Tabi yan komşular Kevin ve Veronica var ahh onlar da çoook delilerr.Veronica da her numara var hahaha izleyin ve görün.
Eğlenceli, absürt, rahat, kuralsız vee tabi ki UTANMAZ bir dizi arıyorsanız Shameless tam size göre. Yani şöyle diyim herkese uygun bir dizi değil ama ya çook seversiniz ya nefret edersiniz. Ben de utanmazın tekiyim diyorsan hemen ilk bölümü izle ve dene aciilllll marşş marşşş...
Bu arada bu dizi İngiliz yapımı Shameless dizisinin Amerikan versiyonu. İngiliz versiyonundan da bir bölüm izledim ama US Shameless foreva ;)





































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder