21 Mart 2013 Perşembe

Cam eşyalardaki su lekeleri

Filtre kahvemin cam haznesinde su lekeleri oluştu zamanla, yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyorlar.Hayır fazla kimyasal birşey de kullanmak istemiyorum kahve içiyoruz içinden neticede..Düşündüm taşındım dedim asit lazım bize bu lekeler kireçli. Neyse ilk olarak sirkeyi denedim aZ biraz çıkartsa da lekeleri istediğim sonucu elde edemedim.Sonra kettleımda harikalar yaratan limon geldi aklıma. Kestim ortadan limonu ovdum bütün cam yüzeyi biraz beklettim öylece sonra duruladım ve onuç çok çok iyi %100 çıkartmış olmasa da lekeleri oldukça iyi bir sonuç aldım.
Siz de hem kettleınızın iç yüzeyinde hem de lekeli cam ürünlerinizde deneyebilirsiniz.Kettle için bir bütün limonu sıkıyoruz kettle içine sonra çok a yarım çay bardağı kadar su ilave edip kettleı çalıştırıyoruz. Kaynayınca su miktarını arttırıp bir daha kaynatıyoruz en sn durulayıp saf su ile kaynatıyoruz hepsi bu kadarr...

1 yorum:

  1. Merhaba çok güzel içerik çok faydalı ve güzel. Makalenizi beğendim. Sitenizin insanlara faydalı olduğunu düşünüyorum. Web sitenizin beklenen ilgiyi göreceği kanısındayım.

    İyi çalışmalar.

    web tasarım firma sitesi site satın al web tasarım online destek


    YanıtlaSil