24 Ağustos 2011 Çarşamba

İşte bu bizim hikayemizz

Size aşk hikayemi anlatmak istiyorum:

Sene 2005 ben üniversite 2. sınıftayım.Sınıftan RHK isimli arkadaşım birgün ders girişinde gelip ağzımı aradı.
Çıktığım biri olup olmadığını öğrenmetye çalıştı önce,yok dedim.Sonra ev arkadaşlarındn birinin beni görüp beğendiğini söyledi.ben önce önemsemedim fazla.İyi falan dedim.O aralarda kısmetim pek açıktı ama,elektronik müh bölümünden biri resimlerimi falan çekmiş gizli gizli,bir arkadaşımızda onunla nette tanışınca göstermiş falan resmimi..Bir de sınıfta giz diye bir arkın beden eğitiminden bir arkadaşı görmüş beğenmiş beni..Neyse hayatımın en kısmetli dönemi,ama böyle olunca tabi ben böyle havalara girdim;hiçbiriyle tanışmak istemiyorum falan..Neyse aylardan Mayıs üniversitede şenlikler var.8 Mayıs 2005 akşam GÖKSEL'in konseri var Arka bahçem adlı albümü yeni çıkmış.Kuzenim var benim cadı..

Cadıyı aradım cadı gel dedim akşam Göksel'in konseri var götüreyim seni..Ok dedi geldi cadı akşam...Süslendik püslendik giyindik cicilerimizi,düştük yollara..
Konser başladı falan,bir baktım bizim sınıftan RHK yanında bir arkadaşıyla geliyor uzaklardan..Yanında böyle uzun saçlı bi çocuk var,ben çocuğu gördüğüm an bittim..İçimden başladım dua etmeye allahım nolur nolur nolur bu çocuk olsun beni beğenen nollluuur diye dua ediyorum..Neyse yanımıza geldiler,bütün gece muhabbet falan..Ben hayran,hayran dinliyorum böyle çocuğu.Sonra birer bira aldık içtik falan..Konser bitti RHK eve bırakalım sizi dedi,e tamam dedim bende.Sonra bizi eve bırakana dek bunlar,biz muhabbete devam..

Ay ben nasıl heyecanlıyım ama böyle heyecandan saçmalıyordum tahminimce.

Neyse eve bıraktılar bizi.O gün de cumaydı..Hafta sonu geçti aradan ben pazartesi kızlara anlattım hemen kankirella,nilüş,yas falan ayy RHK'nın arkadaşıyla tanıştım kızlar şöyle tatlı falan bilmem ne..O sıralar da bu RHK'lar yeni eve çıkmış.Kızlarla dedik ev hediyesi alalım gidelim..Pazaardan bulaşıklık aldık bunlara hediye,hahahhaha...Düştük yollara gittik evlerine,bu bizimki uyuyormuş,yeni kalkmış,e biz az biraz durduk sonra çıktık dışarı,ama benimki gelmedi..bekledik az ama sonra gittik..

Sonra ben eve gittim,tam eve vardım..ah deidm kontör alacaktım diye;yine indim avcılara çarşıya..Yürüken bir de ne göreyim Ooooo benimki geliyor yukardan..karşılaştık,tokalaştık sonra ama böyle biraz uzun bir tokalaşma oldu,Bikaç naber falan konuştuk,o kadar..Hala numaramız falan bile yok..

O hafta sonu bizim kimya mühendisliği klübünün pikniği olacak çatalcada(14 mayıs),RHK dedi 'Billy'i de davet ettim gelicek galiba dedi..Neyse o gün geldi çatalcaya gidiyoruz,sabah erkenden okulda buluşulacak.Okula geldik biz.RHK falan da geldi.Billy yok..RHK diyor ki gelmeyecek ama beni kandırıyormuş,neyse geldi Billyciğim..
otobüslere biniyoruz falan otobüste nasıl otursak falan ben ayakta kalıyodum geçtim bi koltuğa cam kenarına oturdum önümde de kızlar var,sonra billy bindi otobüse..Yalnız o binince Nilüşün billyi bi yanıma oturtuşu vardı ki göremeniz lazım.Adeta itti çocuğu benim yanıma.

Tabi piknikte biz kaynaştık falan,bütün gün dipdibe hiç ayrılmadık..Sonra çıkma teklif etti bana,numaraları alıp verdik.Akşam taa eve giderken kabul ettim bende teklifini..
O gün bu gündür birlikteyiz billyciğimle..2009'da nişanlandık,2010da da evlendik..Büyük aşkımız böyle başladı işte..O gün bu gündür daha bir kez birbirimize küs uyumuşluğumuz yoktur..O gün tartışsak küssek bile,o gece yatmadan önceye kadar muhakkak barışırız..Birbirimizi hergün artan bi aşkla seviyoruz.Çok şükür de evlendik,mutuyuz.Darısı tüm bekarların başına..
Not:Eski blogumdan aldım bu yazıyı :)

5 yorum:

  1. çok garip geliyor bu durum bana.ilk görüşte evlenceğin adam olarak hissetmişsindir sanırım anlattıklarına bakılırsa.tim burton'ın big fish'inde ilk görüş için şöyle şahane bi sahne vardı.
    http://www.youtube.com/watch?v=XkAwpDeu-Ts
    bunu kendine uyarlayabilirsin esasen:)

    ben de bi akşam karanlığında okula gidiyodum,sonra ormanların arasındaki yoldan 2 kız çıktı karşıma;falanca yere nasıl gideriz diye sordular.okulumun yanı beraber yürüyelim isterseniz dedim.belki şanstım onlar için çünkü pek tekin yerler değildi oralar.ama kızlardan biri için aklımdan geçen ilk cümle evlenceğim kadın olmuştu.güzellik veya çirkinlik kriter değildi o anda,aman aman güzel değildi farklı bişeydi ya çözemedim:)eğlenceli bi yürüyüş olmuştu,vedalaşırken gözlerinde bişeyler sezinledim onunda ama cesaret edemedim herhangi hamle yapmaya:)

    YanıtlaSil
  2. Filmi bulur bulmaz izleyeceğim çok güzelmişşş..ee peki bir daha göremedin mi?tühh yol hiç bitmese demişsindir :) bu işler biraz da kısmet kader..aslında benim bu üniversiteye bu bölüme girmem bile 0,2 puanlık birşeydii..kadermiş meğer..burada hayatımın aşkıyla tanışacakmışım :)

    YanıtlaSil
  3. big fish'i izleyince bana teşekkür etceksin:) bence en iyi tim burton filmidir:) zaten yürüme mesafesi 10 dk falandı ama kafamda o senaryoları kurdum;şöyleki,
    ben:o değil de senle tekrar nasıl görüşebiliriz?
    kız:imalı imalı bakar ve bi sol kroşe çakar:))
    bi daha görmedim maalesef,yalan olmasın şimdi görsem hatırlayamam muhtemelen.o gün de okula gitmicektim akşam 8 de ders vardı,evde yazı tura attım okula git çıktı böyle bişey oldu:D bir de mr.nobody'i izleyebilirsin eğer 0.2 puanla orayı kazanmasaydın hayatın nasıl olurdu bi fikrin olurdu:)) (neyse çok konuştuysam affola)

    YanıtlaSil
  4. :) Çok güzelmiş hikayeniz, bir bekar olarak darısı başıma diyorum hehe :D

    YanıtlaSil
  5. inşallah darısı tüm bekarların başına :)

    YanıtlaSil