15 Şubat 2012 Çarşamba

Schwarzkopf Perfect Mousse 7-5

Watsonsda gezerken ani bir kararla beğendiğim bir köpük saç boyasını aldım ve saçımı boyamaya karar verdim. Daha önce de loreal sublime mousse köpük boya ile saçımı boyamıştım ve köpük boyayla saç boyamanın çok rahat olduğunu biliyordum.Daha önce loreal sublime mousse 70 çok açık kestane boyamıştım. Boya çok güzel ama hiç de açık olmamıştı saçımın rengi beklediğimden çok daha koyu bir renk olmuştu..Sanırım köpük boyaların genelinde böyle bir problem var. benim kendi doğal saç rengim açık kumral..Açık kumral saç boyasını alıp boyayınca tam benim saçım oluyor.Ney se bu kez de schwarzkopf perfect mousse köpük boyayı denedim.Amonyaksız oluşu harika boya hiç kokmuyor..E zaten köpük olduğu için de akmıyor ve çok bereketli bir boya o kadar çok köpük çıktı ki..Benim saçımı boyamaya fazlasıyla yetti ve arttı bile bir kutu boya.Schwarzkopf perfect Mousse 7-5 karamel çikolata ile boyadım saçımı..Güneş ışığında çektim bu fotoğrafları çünkü diğer türlü renk fazla anlaşılmıyor..Sonuç olarak ben çok sevdim schwarzkopfun köpük boyasını...Ama bir dahakine daha açık bir ton denemeyi düşünüyorum..Ayrıca bu fotoğraflar gün ışığında olduğu için bu kadar bakırımsı duruyor.Normalde kapalı havada daha kumralımsı... İşte sonuç :)








Bu foto da boyamadan önceki hali.. 

4 yorum:

  1. renk mükemmel olmuş , ama uzunluğu fazla bence omuz veya çene hizası küt harika olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ancak uzun süre kısa kullandım ve artık çok sıkıldım o yüzden uzatıyorum saçımı ve arada derede bir uzunlukta şu an..:)

      Sil
  2. Ben de bu rengi denemek istiyordum öneriyor musuun?

    YanıtlaSil
  3. Öneririm ama çabuk akıyor, ayrıca buradaki fotoğraflar güneşteki hali gölgede böyle canlı durmuyor renk ama benim akınca da hoşuma gitmişti renk.Loreal Sublime Mousse Doğal Sarı Köpük Saç Boyası 800 ile boyadım şimdi de o da fena değill onu da yayımlarım bir ara blogdaa

    YanıtlaSil